ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΩΜΕΝΩΝ MCDONALD'S ΚΥΠΡΟΥ

 

Ημερομηνία ισχύος:1/04/2018. Στα Family Restaurants Andreou Co Limited ("McDonald's"), σεβόμαστε τις ανησυχίες σας σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Αυτή η Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ("Δήλωση") περιγράφει τις πρακτικές προσωπικής πληροφόρησης της McDonald's όσον αφορά πληροφορίες σχετικά με τους πελάτες μας και άλλους που επισκέπτονται τα εστιατόρια, των ιστότοπων και τις εφαρμογές για κινητά τηλέφωνα, συμπεριλαμβανομένων των τύπων προσωπικών πληροφοριών που συλλέγουμε, και με ποιους μπορούμε να τα μοιραστούμε.

Για τους σκοπούς της Επεξεργασίας Προσωπικών Δεδομένων σύμφωνα με τον Κανονισμό περί Προστασίας Γενικών Προσωπικών Δεδομένων, τα εστιατόρια Family Restaurants Andreou Co Ltd («McDonald's», ή « εμείς » ή « εμάς ») είναι ο « υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων » (δηλαδή η εταιρεία που είναι υπεύθυνη να καθορίζει τον σκοπό και τον τρόπο επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων).

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τις πρακτικές προσωπικών δεδομένων μας, ανατρέξτε στο τέλος αυτής της πολιτικής προστασίας προσωπικών δεδομένων για πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο επικοινωνίας μαζί μας.

Αυτή η πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων ισχύει για τις πληροφορίες που συλλέγουμε:

· Σε αυτόν τον ιστότοπο

· Μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μηνυμάτων κινητής τηλεφωνίας και άλλων μέσων επικοινωνίας μεταξύ εσάς και αυτού του ιστότοπου.

· Μέσω εφαρμογών για κινητά τηλέφωνα και υπολογιστών που κατεβάζετε από τον ιστότοπο μας, οι οποίες παρέχουν αποκλειστική αλληλεπίδραση που δεν βασίζονται σε πρόγραμμα περιήγησης μεταξύ εσάς και αυτόν των ισότοπων.

· Όταν αλληλεπιδράτε με τις διαφημίσεις και τις εφαρμογές μας σε ιστότοπους και υπηρεσίες τρίτων, εάν αυτές οι εφαρμογές ή οι διαφημίσεις περιέχουν συνδέσμους προς αυτήν την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων.

 

1. Πληροφορίες που συλλέγουμε

Μπορούμε να συλλέξουμε προσωπικές πληροφορίες σχετικά με εσάς όταν επισκέπτεστε ένα από τα εστιατόρια μας, χρησιμοποιείτε τους ιστότοπους της McDonald's ("ιστότοποι") ή χρησιμοποιείτε τις εφαρμογές ιστού ή κινητών συσκευών ("εφαρμογές κινητής τηλεφωνίας"). Αναφερόμαστε στους ιστότοπους και τις εφαρμογές μας συλλογικά ως "ηλεκτρονικές υπηρεσίες".

Οι τύποι προσωπικών πληροφοριών που συλλέγουμε μπορούν να περιλαμβάνουν:

• Πληροφορίες συναλλαγής, όπως το αγορασμένο προϊόν, η τιμή, ο τρόπος πληρωμής και τα στοιχεία πληρωμής.

• Προσωπικά στοιχεία όπως όνομα, ταχυδρομική διεύθυνση, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αριθμός τηλεφώνου, ημερομηνία γέννησης και άλλα στοιχεία επικοινωνίας όταν μας παρέχετε αυτές τις πληροφορίες, όπως εάν εγγραφείτε στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες μας, ακόμη και όταν εγγράφεστε για ηλεκτρονικές παραγγελίες, ή λαμβάνετε μέρος σένα διαγωνισμό ή μια κλήρωση από την εταιρία McDonald’s.

• Πληροφορίες λογαριασμού, όπως όνομα χρήστη, κωδικό πρόσβασης και άλλα αναγνωριστικά στοιχεία ή διαπιστευτήρια που χρησιμοποιούνται για την πρόσβαση στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες μας ή για την απόκτηση προϊόντων και υπηρεσιών της McDonald's.

Οι περιστάσεις κατά τις οποίες παρέχετε προσωπικά στοιχεία μπορεί να περιλαμβάνουν όταν:

• αγοράζετε προϊόντα στα εστιατόρια μας

• εγγράφεστε για να χρησιμοποιήσετε τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες μας, ακόμη και όταν εγγράφεστε για παραγγελίες από το διαδίκτυο.

• ζητάτε να λάβετε μάρκετινγκ ή άλλες επικοινωνίες

• χρησιμοποιείτε τα δίκτυα Wi-Fi, περίπτερα ή άλλες τεχνολογίες στο κατάστημα

• λαμβάνετε μέρος σε έναν από τους διαγωνισμούς, κληρώσεις ή sweepstakes

• υποβάλετε πληροφορίες για σκοπούς ανατροφοδότησης

• χρησιμοποιείτε διαδραστικές λειτουργίες των υπηρεσιών μας στο διαδίκτυο.

• επικοινωνείτε με αλληλογραφία μαζί μας (και με ταχυδρομική διεύθυνση).

 

Πληροφορίες που συλλέγονται μέσω αυτοματοποιημένων μέσων

Μπορούμε να συλλέξουμε πληροφορίες από το σύστημα του υπολογιστή ή την κινητή συσκευή σας μέσω αυτοματοποιημένων τεχνολογιών όταν επισκέπτεστε τα εστιατόρια μας ή χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας στο διαδίκτυο ή τις τεχνολογίες εντός εστιατορίου. Αυτές οι αυτοματοποιημένες τεχνολογίες ενδέχεται να περιλαμβάνουν cookies, τα τοπικά κοινά αντικείμενα και τους ιστοφάρους. Πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τη χρήση των cookies και άλλων αυτοματοποιημένων τεχνολογιών παρέχονται στη Δήλωση παρακάτω. Οι πληροφορίες που συλλέγουμε ενδέχεται να περιλαμβάνουν τη διεύθυνση του πρωτοκόλλου διαδικτύου (IP), λειτουργικό σύστημα υπολογιστή / κινητής συσκευής και τύπο προγράμματος περιήγησης, τύπο κινητής συσκευής, ρυθμίσεις για τις κινητές συσκευές, το μοναδικό αναγνωριστικό συσκευής (UDID) ή το αναγνωριστικό εξοπλισμού κινητού τηλεφώνου (MEID) για την κινητή συσκευή σας, αριθμούς σειράς συσκευών και στοιχείων, αναγνωριστικό διαφήμισης (π.χ. IDFA και IFA) ή παρόμοιο αναγνωριστικό, τον ιστότοπο ή την αίτηση αναφοράς, τους συνδεδεμένους ιστότοπους, τους ιστότοπους τρίτων, τις εφαρμογές ή τα κοινωνικά μέσα όπου μοιράζεστε περιεχόμενο στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες μας και τη δραστηριότητα που σχετίζεται με τη χρήση των ηλεκτρονικών μας υπηρεσιών, όπως είναι οι σελίδες που επισκέπτεστε στους ιστότοπούς μας ή στις εφαρμογές κινητής τηλεφωνίας μας.

 

Οι πάροχοι τρίτων εφαρμογών, εργαλείων, widgets και plug-ins στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες μας, όπως τα κουμπιά «Like» ή «Μ ‘αρέσει» του Facebook, μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν αυτοματοποιημένα μέσα για τη συλλογή πληροφοριών σχετικά με τις αλληλεπιδράσεις σας με αυτές τις λειτουργίες. Αυτές οι πληροφορίες υπόκεινται στις δικές τους πολιτικές προσωπικών δεδομένων ή τις ειδοποιήσεις αυτών των παρόχων.

 

Πληροφορίες τοποθεσίας

Οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες McDonald's και οι τεχνολογίες εντός εστιατορίων μπορούν να συλλέξουν ακριβείς πληροφορίες σχετικά με τη τοποθεσία της κινητής συσκευής ή του υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας τεχνολογίες γεωγραφικής θέσης και ενημέρωσης σχετικά με την τοποθεσία, όπως GPS, Wi-Fi, Bluetooth ή γειτνίαση με πύργο κυψελών. Για τις περισσότερες κινητές συσκευές και συστήματα υπολογιστών, μπορείτε να αποσύρετε την άδειά σας για να αποκτήσει η McDonald's αυτές τις πληροφορίες για την τοποθεσία σας μέσω των ρυθμίσεων της συσκευής ή του προγράμματος περιήγησης στο διαδίκτυο. Αν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τον τρόπο απενεργοποίησης της συλλογής ακριβών πληροφοριών τοποθεσίας, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τον πάροχο υπηρεσιών κινητής συσκευής, τον κατασκευαστή της συσκευής ή τον πάροχο του προγράμματος περιήγησης στο διαδίκτυο. Λάβετε υπόψη ότι ορισμένες υπηρεσίες σε απευθείας σύνδεση και τεχνολογίες εντός εστιατορίων μπορεί να μη λειτουργούν σωστά χωρίς ακριβείς πληροφορίες τοποθεσίας. Όταν αποκτάτε πρόσβαση στον ιστότοπό μας από κινητή συσκευή όπως tablet ή τηλέφωνο, λαμβάνουμε πληροφορίες σχετικά με την τοποθεσία σας, τη συσκευή σας, συμπεριλαμβανομένων ενός ή περισσότερων μοναδικών αναγνωριστικών για τη συσκευή σας και το φορέα κινητής τηλεφωνίας σας. Χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες για να σας παρέχουμε υπηρεσίες βάσει τοποθεσίας, όπως η διαφήμιση, τα αποτελέσματα αναζήτησης και άλλο εξατομικευμένο περιεχόμενο. Οι περισσότερες συσκευές σάς επιτρέπουν να

απενεργοποιείτε τις υπηρεσίες τοποθεσίας.

Αν θέλετε να διαγράψουμε τις πληροφορίες τοποθεσίας που έχουμε συλλέξει και να τα αναγνωρίσουμε, επικοινωνήστε μαζί μας στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση ή ταχυδρομική διεύθυνση. Λάβετε υπόψη ότι ενδέχεται να κρατήσουμε ορισμένες πληροφορίες που απαιτούνται από το νόμο.

 

Συνδυασμένες πληροφορίες

 

Μπορούμε να συνδυάσουμε προσωπικές πληροφορίες που συλλέγουμε με πληροφορίες που λαμβάνουμε από άλλες πηγές, πληροφορίες σχετικά με τις προηγούμενες συναλλαγές σας με τη McDonald's και πληροφορίες που συλλέγονται αυτόματα.

 

 

2. Πως χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε

 

Η McDonald's μπορεί να χρησιμοποιήσει τις προσωπικές πληροφορίες που συλλέγουμε για να:


• εκπληρώνουμε τις αιτήσεις ή τις παραγγελίες σας και να επεξεργαζόμαστε τις πληρωμές για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.
• επικοινωνούμε μαζί σας σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της McDonald's ή των επιχειρηματικών συνεργατών μας που πιστεύουμε ότι μπορεί να σας ενδιαφέρουν.
• επικοινωνούμε μαζί σας για τη συμμετοχή σας σε διαγωνισμούς, βραβεία, κληρώσεις, sweepstakes, προσφορές, προωθήσεις ή ειδικές εκδηλώσεις.
• στείλουμε επικοινωνίες σχετικά με τις παραγγελίες, τις αγορές σας ή τους λογαριασμούς σας στη McDonald's.
• παρέχουμε υποστήριξη πελατών, να απαντάμε και να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με τα αιτήματα, τις ερωτήσεις και τα σχόλιά σας.
• σας επιτρέψουμε να δημοσιεύετε στα blogs μας και να αλληλεπιδράτε με τη McDonald's μέσω των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης.
• εξατομικεύουμε την εμπειρία σας με τις υπηρεσίες μας στο διαδίκτυο και τις τεχνολογίες εντός του εστιατορίου, όπως η παροχή περιεχομένου που σας ενδιαφέρει και να ευκολύνουμε την πλοήγηση στους ιστότοπους και τις εφαρμογές μας στα κινητά σας τηλέφωνα.
• πραγματοποιήσουμε αναλύσεις δεδομένων, συμπεριλαμβανομένης της έρευνας των καταναλωτών, της ανάλυσης τάσεων και της οικονομικής ανάλυσης.
• λειτουργούμε, να αξιολογούμε και να βελτιώνουμε την επιχείρηση μας, συμπεριλαμβανομένης της ανάπτυξης νέων προϊόντων και υπηρεσιών, να προσδιορίσουμε την αποτελεσματικότητα των πωλήσεων, του μάρκετινγκ και των διαφημιστικών μας προσπαθειών και να αναλύουμε και να βελτιώνουμε τα προϊόντα, τις προσφορές, τις προωθήσεις και τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες και άλλες τεχνολογίες.
• προστατεύουμε από, να εντοπίζουμε και να προλαβαίνουμε περιπτώσεις απάτης και άλλων εγκληματικών ενεργειών, αξιώσεων και άλλων υποχρεώσεων και να συμμορφωνόμαστε με την ισχύουσα νομοθεσία.

 

Χρησιμοποιούμε αυτοματοποιημένες πληροφορίες για σκοπούς όπως: (i) εξατομίκευση της εμπειρίας των επισκεπτών στα εστιατόρια μας ή στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες μας, (ii) να παρέχουμε περιεχόμενα (συμπεριλαμβανομένης της διαφήμισης) προσαρμοσμένα στα συμφέροντα των χρηστών μας και στον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες μας περιηγούνται στις Διαδικτυακές μας Υπηρεσίες ή χρησιμοποιούν τις τεχνολογίες μας εντός εστιατορίων και (iii) για την επιχειρησιακή μας διοίκηση. Χρησιμοποιούμε επίσης αυτές τις πληροφορίες για να μας βοηθήσουν στη διάγνωση τεχνικών προβλημάτων/προβλημάτων υπηρεσιών, να διαχειριστούμε τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες μας, να εντοπίσουμε τους χρήστες των υπηρεσιών μας στο διαδίκτυο, να εντοπίσουμε μια συσκευή για λόγους πρόληψης απάτης, να στοχεύσουμε τη διαφήμιση ή να προσωποποιήσουμε τις εμπειρίες των χρηστών, και να συγκεντρώσουμε δημογραφικές πληροφορίες για τους χρήστες μας. Χρησιμοποιούμε επίσης αυτοματοποιημένες πληροφορίες για να καθορίσουμε τα πρότυπα χρήσης και τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να προσαρμόσουμε τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες μας για να ανταποκριθούμε καλύτερα στις ανάγκες των χρηστών μας.

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες που έχουμε για εσάς με άλλους τρόπους για τους οποίους θα παρέχουμε ειδική ειδοποίηση κατά τη στιγμή της συλλογής.

 

 

 

3. Πως μοιραζόμαστε τις προσωπικές πληροφορίες που συλλέγουμε

Η McDonald's δεν πωλεί ή δε μοιράζεται με οποιονδήποτε άλλο τρόπο δικά σας προσωπικά στοιχεία, εκτός από όσα περιγράφονται σε αυτή τη Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.
Η McDonald's μπορεί να μοιράζεται προσωπικές πληροφορίες μέσα στην οικογένεια της McDonald's. Η οικογένεια McDonald's περιλαμβάνει την εταιρία McDonald's, τις θυγατρικές της, τους προμηθευτές και τους franchisees της. Μέλη της οικογένειας McDonald's που λαμβάνουν αυτές τις πληροφορίες από την McDonald's Κύπρου δεν έχουν εξουσιοδότηση να χρησιμοποιήσουν ή να αποκαλύψουν τις πληροφορίες εκτός από ό,τι προβλέπεται σε αυτή τη

Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

 

Η McDonald's μπορεί να μοιράζεται προσωπικές πληροφορίες με πωλητές που παρέχουν υπηρεσίες στη McDonald's, όπως η εκτέλεση εντολών, η επεξεργασία πληρωμών, η παροχή υπηρεσιών επεξεργασίας δεδομένων και άλλων υπηρεσιών τεχνολογίας πληροφοριών, η διαχείριση προωθήσεων, διαγωνισμών, βραβείων και κληρώσεων, η διεξαγωγή έρευνας και εκτέλεσης αναλυτικών στοιχείων και για εξατομίκευση προσωπικών εμπειριών στη McDonald's. Δεν επιτρέπουμε τους προμηθευτές μας να χρησιμοποιούν τα προσωπικά σας στοιχεία ή να τα αποκαλύπτουν για οποιονδήποτε άλλο σκοπό εκτός για την παροχή υπηρεσιών εκ μέρους μας.


Μπορεί να προκύψουν περιστάσεις όπου, για στρατηγικούς ή άλλους επιχειρηματικούς λόγους, η McDonald's αποφασίζει να πωλήσει ή να μεταβιβάσει το σύνολο ή μέρος της επιχείρησής μας. Μπορούμε να μεταφέρουμε τις πληροφορίες που έχουμε συλλέξει και αποθηκεύσει, συμπεριλαμβανομένων προσωπικών πληροφοριών, στο μέρος ή στα μέρη που συμμετέχουν στη

συναλλαγή ή στο πλαίσιο της συναλλαγής αυτής.

Η McDonald's διατηρεί το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει ή να αποκαλύψει προσωπικά δεδομένα που απαιτούνται για την τήρηση οποιουδήποτε νόμου, κανονισμού ή νόμιμου αιτήματος, για να προστατεύσει την ακεραιότητα των υπηρεσιών μας στο Διαδίκτυο και τις τεχνολογίες εντός των εστιατορίων μας, να υπερασπιστεί ενάντια σε νομικές απαιτήσεις, να προστατεύσει τα δικαιώματα, ενδιαφέροντα και την ασφάλεια των McDonald's, των υπαλλήλων της McDonald's ή των franchisees ή των πολιτών ή σε σχέση με τη διερεύνηση απάτης, της παράνομης δραστηριότητας ή της παραβίασης της πολιτικής της McDonald's.

 

4. Προστασία προσωπικών δεδομένων των παιδιών

Η McDonald's κατανοεί τη σημασία της ιδιωτικότητας των χρηστών των ηλεκτρονικών υπηρεσιών μας. Είμαστε ιδιαίτερα αφοσιωμένοι στην προστασία των προσωπικών δεδομένων των παιδιών που επισκέπτονται ή χρησιμοποιούν τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες μας. Αυτή η ειδοποίηση περί προστασίας προσωπικών δεδομένων για παιδιά έχει σχεδιαστεί για να απαντήσει τις ερωτήσεις σας σχετικά με τις πρακτικές μας σε σχέση με τις προσωπικές πληροφορίες που συλλέγουμε μέσω των ηλεκτρονικών υπηρεσιών μας από παιδιά ηλικίας κάτω των 18 ετών.


Η πολιτική μας δεν επιτρέπει να επεξεργαζόμαστε προσωπικές πληροφορίες από παιδιά ηλικίας κάτω των 16 ετών, εκτός εάν πρόκειται για συγκεκριμένη δραστηριότητα όπου η συναίνεση του γονέα ή του κηδεμόνα του παιδιού έχει εξασφαλιστεί εκ των προτέρων.


A. Τι προσωπικές πληροφορίες συλλέγει η McDonald's;

Μπορούμε να συλλέξουμε προσωπικά στοιχεία, όπως το όνομα, την ταχυδρομική διεύθυνση, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τον αριθμό τηλεφώνου και την ημερομηνία γέννησης από τα παιδιά (όχι το έτος) ως μέρος μιας δραστηριότητας. Για παράδειγμα:

• Μπορούμε να συλλέξουμε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ενός παιδιού για να ειδοποιήσουμε το παιδί εάν έχει κερδίσει ή χάσει έναν διαγωνισμό ή μια κλήρωση. Σε αυτή την περίπτωση, θα ειδοποιήσουμε το παιδί χρησιμοποιώντας τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που παρέχει το παιδί. Δεν θα αποθηκεύσουμε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ούτε θα τη χρησιμοποιήσουμε για άλλους σκοπούς.

• Μπορούμε να συλλέξουμε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ενός παιδιού για να απαντήσουμε σε ένα αίτημα από το παιδί για μία φορά, για παράδειγμα να στείλουμε στο παιδί μια προστασία οθόνης (screen saver). Σε αυτή την περίπτωση, θα διαγράψουμε αμέσως τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το σύστημά μας μόλις απαντήσουμε και δε χρησιμοποιούμε τη διεύθυνση για οποιονδήποτε άλλο σκοπό.

• Συλλέγουμε το όνομα του παιδιού, την ταχυδρομική διεύθυνση, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τον αριθμό τηλεφώνου και την ημερομηνία γέννησης για να επεξεργαστούμε την ηλεκτρονική παραγγελία παιδιού. Δεν χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες για οποιονδήποτε άλλο σκοπό.

 

B. Πώς χρησιμοποιεί η McDonald's τις προσωπικές πληροφορίες που συλλέγει;

Χρησιμοποιούμε τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχουν υποβληθεί από ένα παιδί για να απαντήσουμε στο αίτημα του παιδιού ή να ειδοποιήσουμε το παιδί εάν έχει κερδίσει ή χάσει ένα διαγωνισμό ή μια κλήρωση. Χρησιμοποιούμε επίσης το όνομα του παιδιού, την ταχυδρομική διεύθυνση, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τον αριθμό τηλεφώνου και την ημερομηνία γέννησης για να επεξεργαστούμε την ηλεκτρονική παραγγελία παιδιού. Σε περίπτωση που συλλέξουμε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ενός γονέα ή κηδεμόνα ενός παιδιού, χρησιμοποιούμε τη συγκεκριμένη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να παρέχουμε στο γονέα ή τον κηδεμόνα ειδοποίηση σχετικά με τις πρακτικές μας ή για να ζητήσουμε τη συγκατάθεση του γονέα ή του κηδεμόνα.

 

 

 

Γ. Πώς μοιράζεται τα προσωπικά στοιχεία η McDonald’s;

Μπορούμε να μοιραστούμε τις προσωπικές πληροφορίες ενός παιδιού με τρίτους στο βαθμό που είναι λογικά απαραίτητο για να προστατεύσουμε την ασφάλεια ή την ακεραιότητα των ηλεκτρονικών μας υπηρεσιών, να λάβουμε προφυλάξεις έναντι ευθύνης ή να απαντήσουμε σε δικαστικές διαδικασίες ή αιτήματα από άλλες κυβερνητικές αρχές ή όταν πιστεύουμε ότι είναι απαραίτητη/κατάλληλη η αποκάλυψη για πρόληψη σωματικής βλάβης ή οικονομικής απώλειας ή σε σχέση με έρευνα σχετικά με ύποπτη ή πραγματική παράνομη δραστηριότητα.

Μπορούμε επίσης να μοιραζόμαστε προσωπικές πληροφορίες που συλλέγονται από παιδιά με πωλητές που εκτελούν υπηρεσίες για την McDonald's. Αυτές οι υπηρεσίες μπορεί να περιλαμβάνουν τη φιλοξενία των ιστότοπων μας, την παροχή τεχνικών υπηρεσιών στη McDonald's, την ικανοποίηση αιτημάτων ή τη διοργάνωση διαγωνισμού, βραβείου ή κλήρωσης και επεξεργασία πληρωμών. Δεν εξουσιοδοτούμε τέτοιους πωλητές να αποκαλύπτουν τα προσωπικά δεδομένα που μοιραζόμαστε μαζί τους εκτός από αυτά που είναι απαραίτητα για την εκτέλεση της σχετικής υπηρεσίας για τη McDonald's.

Δ. Αιτήματα από γονείς σχετικά με τις πρακτικές προσωπικών δεδομένων των παιδιών.

Οι γονείς μπορούν να ελέγξουν τις προσωπικές πληροφορίες που συλλέξαμε από το παιδί τους που δεν έχουν διαγραφεί και μπορούν να ζητήσουν τη διαγραφή των προσωπικών στοιχείων από τα αρχεία μας, εάν δεν έχουν ήδη διαγραφεί. Οι γονείς μπορούν επίσης να αρνηθούν την περαιτέρω συλλογή, επεξεργασία ή χρήση των προσωπικών δεδομένων του παιδιού τους, όταν ο γονέας παρείχε προηγουμένως τη συγκατάθεσή του. Για να το κάνετε αυτό, επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση ή στον αριθμό τηλεφώνου ή στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που παρέχονται παρακάτω μαζί με το αίτημά σας.

 

Ε. Με ποιο πρέπει να επικοινωνήσω αν έχω ερωτήσεις σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα των παιδιών;

Καλούμε τους γονείς να παρακολουθούν τακτικά και να εποπτεύουν τις ηλεκτρονικές δραστηριότητες των παιδιών τους. Αν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τις πρακτικές προσωπικών δεδομένων των παιδιών σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο:

Πολιτική Ιδιωτικότητας στη McDonald's

Ηλεκτρονική διεύθυνση: info@mcdonalds.com.cy

Τηλέφωνο: 24818131

 

 

 

 

5. Επιλογές για το πώς συλλέγουμε, χρησιμοποιούμε και αποκαλύπτουμε τα προσωπικά σας στοιχεία

Προσπαθούμε να σας παρέχουμε επιλογές σχετικά με τις Προσωπικές Πληροφορίες που μας παρέχετε.

 • Μπορείτε να επιλέξετε να μην μας παρέχετε συγκεκριμένες προσωπικές πληροφορίες, αλλά αυτό μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα να μην μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ορισμένες λειτουργίες της Ιστοσελίδας μας, επειδή αυτές οι πληροφορίες ενδέχεται να απαιτηθούν για να εγγραφείτε ως μέλος, για αγορά προϊόντων ή υπηρεσιών, για να κάνετε μια ερώτηση ή να ξεκινήσετε άλλες συναλλαγές στον ιστότοπό μας και για να συμμετάσχετε σε διαγωνισμό, προώθηση, έρευνα ή κληρώσεις.

 • Μπορείτε να ρυθμίσετε το πρόγραμμα περιήγησής σας να μην αποδέχεται όλα ή ορισμένα cookies ή να σας ειδοποιεί όταν αποστέλλονται cookies. Για να μάθετε πώς μπορείτε να διαχειριστείτε τις ρυθμίσεις του Flash cookie, επισκεφθείτε τη σελίδα ρυθμίσεων του Flash player στον ιστότοπο της Adobe. Εάν απενεργοποιήσετε ή απορρίψετε τα cookies, λάβετε υπόψη ότι ορισμένα τμήματα του ιστότοπου ενδέχεται να είναι απρόσιτα ή να μην λειτουργούν σωστά.

 • Όταν εγγράφεστε στον ιστότοπό μας, μπορεί να σας δοθεί η δυνατότητα να λαμβάνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ενημερωτικά δελτία ή και τα δύο σχετικά με ενημερώσεις προϊόντων, βελτιώσεις, ειδικές προσφορές ή ειδικές διανομές περιεχομένου από εμάς. Αν δεν θέλετε πλέον να λαμβάνετε εμπορικά ή διαφημιστικά μηνύματα ή ενημερωτικά δελτία από εμάς, θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε τον μηχανισμό διαγραφής που αναφέρεται στην αντίστοιχη ανακοίνωση. Μπορεί να χρειαστούν έως επτά ημέρες για να επεξεργαστούμε ένα αίτημα εξαίρεσης. Μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας με άλλους τρόπους μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όπως ειδοποιήσεις υπηρεσίας, ειδοποιήσεις διοικητικής φύσης και έρευνες, χωρίς να έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε να εξαιρεθείτε από την παραλαβή τους. Λάβετε υπόψη ότι η μη αποδοχή διαφημιστικών μηνυμάτων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα επηρεάσει μόνο μελλοντικές δραστηριότητες ή τη λήψη επικοινωνίας από εμάς. Εάν έχουμε ήδη παράσχει τις προσωπικές σας πληροφορίες σας σε τρίτους προτού αλλάξετε τις προτιμήσεις σας ή ενημερώσετε τα στοιχεία σας, ίσως χρειαστεί να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας απευθείας σε αυτό το τρίτο μέρος.

 • Εάν υποβάλετε προσωπικές πληροφορίες, μπορείτε να διαγράψετε το λογαριασμό σας μαζί μας ανά πάσα στιγμή. Εάν διαγράψετε το λογαριασμό σας, οι προσωπικές σας πληροφορίες και οποιεσδήποτε άλλες ή όλες σχετικές με το λογαριασμό σας πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων, αλλά όχι περιοριστικά, δεδομένα προφίλ χρηστών, ανταλλαγής δεδομένων και οποιωνδήποτε άλλων δεδομένων ή περιεχομένου ειδικά συνδεδεμένου με τον λογαριασμό σας, δεν θα είναι πλέον προσβάσιμα από εσάς. Μετά τη διαγραφή του λογαριασμού σας, εάν επιλέξετε να έχετε λογαριασμό στο μέλλον, θα πρέπει να εγγραφείτε για ένα νέο λογαριασμό, καθώς καμία από τις πληροφορίες που παρείχατε ή αποθηκεύσατε στο προηγούμενο λογαριασμό σας θα εξακολουθούν να υπάρχουν.

 

 • Μπορείτε να απενεργοποιήσετε τις υπηρεσίες τοποθεσίας στην κινητή συσκευή ή το tablet σας. Πιθανότατα, αυτά τα στοιχεία ελέγχου βρίσκονται στο μενού ρυθμίσεων της συσκευής. Αν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τον τρόπο απενεργοποίησης των υπηρεσιών τοποθεσίας της συσκευής σας, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με το φορέα σας παροχής υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας ή με τον κατασκευαστή της συσκευής σας.

 

6. Πρόσβαση και Διόρθωση και Διαγραφή Προσωπικών Πληροφοριών

Αν οποιαδήποτε στιγμή θέλετε να έχετε πρόσβαση, να διορθώσετε ή να διαγράψετε προσωπικές πληροφορίες που έχουμε συλλέξει από εσάς ή που επεξεργάζονται ή επεξεργάστηκαν από εμάς, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο email ή στην ταχυδρομική διεύθυνση που αναφέρονται στο τέλος αυτής της Δήλωσης Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Η περίοδος κατά την οποία διατηρούμε τις προσωπικές σας πληροφορίες που είναι απαραίτητες για λόγους συμμόρφωσης και νομικής επιβολής ποικίλλει και εξαρτάται από τη φύση των νομικών μας υποχρεώσεων και ισχυρισμών σε κάθε περίπτωση.

Λάβετε υπόψη ότι ενδέχεται να απαιτήσουμε από το νόμο τη διατήρηση ορισμένων πληροφοριών. Προτού η McDonald's είναι σε θέση να σας παράσχει οποιαδήποτε πληροφορία ή να διορθώσει τυχόν ανακρίβειες, ενδέχεται να σας ζητήσουμε να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας ή / και να παράσχετε άλλα στοιχεία που θα μας βοηθήσουν να ανταποκριθούμε στο αίτημά σας. Θα σας παράσχουμε απάντηση το αργότερο 30 ημέρες από την υποβολή της αίτησης σας χωρίς οποιαδήποτε χρέωση.

 

7. Cookies και παρόμοιες τεχνολογίες

Η McDonald's χρησιμοποιεί cookies και άλλες παρόμοιες τεχνολογίες για τη συλλογή πληροφοριών για τους σκοπούς που περιγράφονται σε αυτήν τη Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων με τίτλο "Πώς χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε".

Χρησιμοποιούμε επίσης αυτές τις τεχνολογίες για τη συλλογή πληροφοριών σχετικά με τις δραστηριότητές σας στο διαδίκτυο με την πάροδο του χρόνου και σε ιστότοπους τρίτων μερών ή σε άλλες ηλεκτρονικές υπηρεσίες (παρακολούθηση συμπεριφοράς). Οι τεχνολογίες που χρησιμοποιούμε για αυτήν την αυτόματη συλλογή δεδομένων μπορεί να περιλαμβάνουν:

 • Cookies (ή cookies του προγράμματος περιήγησης). Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που είναι αποθηκευμένα στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού σας ή έχουν μεταφορτωθεί στη συσκευή σας όταν επισκέπτεστε έναν ιστότοπο. Στη συνέχεια, τα cookies αποστέλλονται πίσω στον αρχικό ιστότοπο σε κάθε επόμενη επίσκεψη ή σε έναν άλλο ιστότοπο που αναγνωρίζει αυτό το cookie και επιτρέπουν σε έναν ιστότοπο να αναγνωρίζει τη συσκευή ενός χρήστη.

 

Αυτή τη στιγμή χρησιμοποιούμε τους ακόλουθους τύπους cookies:

 

  • Cookies που είναι απολύτως απαραίτητα: Αυτά είναι cookies που απαιτούνται για τη λειτουργία της Ιστοσελίδας μας. Αυτά περιλαμβάνουν, για παράδειγμα, cookies που επιτρέπουν σε ένα χρήστη να συνδεθεί στην περιοχή των μελών της Ιστοσελίδας μας και να ελέγξει εάν έχει πρόσβαση σε μια συγκεκριμένη υπηρεσία ή περιεχόμενο.

  • Cookies ανάλυσης: Αυτά τα cookies μας επιτρέπουν να αναγνωρίζουμε και να μετράμε τον αριθμό των χρηστών και να δούμε πώς οι χρήστες χρησιμοποιούν και εξερευνούν τον ιστότοπό μας. Αυτά τα cookies μας βοηθούν να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας, για παράδειγμα εξασφαλίζοντας ότι όλοι οι χρήστες μπορούν εύκολα να βρουν αυτό που αναζητούν.

  • Cookies λειτουργικότητας: Είμαστε πάντα ευτυχείς να σας δούμε πίσω. Αυτοί οι τύποι cookies μας επιτρέπουν να σας αναγνωρίζουμε όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας για να σας χαιρετίσουμε με το όνομα και να θυμούμαστε, για παράδειγμα, την επιλογή της γλώσσας σας.

  • Cookies στόχευσης: Αυτά τα cookies καταγράφουν την επίσκεψη ενός χρήστη στον ιστότοπό μας, τις σελίδες που έχει επισκεφτεί κάποιος χρήστης και τους συνδέσμους που έχει ακολουθήσει ο χρήστης για να μας επιτρέψει να κάνουμε τον ιστότοπό μας πιο συναφή με τα ενδιαφέροντα των χρηστών. Επιπλέον, αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για την αναγνώριση των ιστότοπων και των υλικών μάρκετινγκ μέσα από τα οποία έχετε πρόσβαση στην ιστοσελίδα μας, προκειμένου να στοχεύσουμε το περιεχόμενο (για παράδειγμα, για να σας δείξουμε αυτόματα τον ιστότοπό μας σύμφωνα με τις δικές σας ρυθμίσεις γλώσσας).

  • Δεν απαιτείται να δεχτείτε cookies και μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση των cookies προσαρμόζοντας τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησής σας. Ωστόσο, αν αρνηθείτε να δεχτείτε τα cookies, ορισμένες λειτουργίες στον ιστότοπό μας ενδέχεται να απενεργοποιηθούν και ενδέχεται να μην μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε ορισμένα τμήματα του ιστοτόπου μας. Εκτός και αν έχετε προσαρμόσει τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησής σας έτσι ώστε να απορρίψει τα cookies, το σύστημά μας θα εκδώσει cookies όταν χρησιμοποιείτε το πρόγραμμα περιήγησής σας για να έχετε πρόσβαση στον ιστότοπό μας. Τα cookies μπορούν να είναι είτε cookies περιόδου λειτουργίας είτε μόνιμα cookies. Ένα cookie περιόδου σύνδεσης λήγει αυτόματα όταν κλείνετε το πρόγραμμα περιήγησης. Ένα μόνιμο cookie θα παραμείνει μέχρι να λήξει ή να διαγράψετε τα cookies. Οι ημερομηνίες λήξης έχουν οριστεί στα ίδια τα cookies. Ορισμένα ενδέχεται να λήξουν μετά από μερικά λεπτά, ενώ άλλα μπορεί να λήξουν μετά από αρκετά χρόνια.

 • Flash Cookies. Ορισμένα χαρακτηριστικά της Ιστοσελίδας μας ενδέχεται να χρησιμοποιούν τοπικά αποθηκευμένα αντικείμενα (ή Flash cookies) για τη συλλογή και αποθήκευση πληροφοριών σχετικά με τις προτιμήσεις σας και την πλοήγηση προς, από και στον ιστότοπό μας. Τα Flash cookies δεν διαχειρίζονται από τις ίδιες ρυθμίσεις προγράμματος περιήγησης όπως αυτές που χρησιμοποιούνται για τα cookies του προγράμματος περιήγησης. Για πληροφορίες σχετικά με τη διαχείριση των ρυθμίσεων Προσωπικών Δεδομένων και ασφάλειας για τα Flash cookies, ανατρέξτε στην ενότητα "Επιλογές σχετικά με τον τρόπο συλλογής, χρήσης και αποκάλυψης των προσωπικών σας στοιχείων".

 • Web Beacons. Οι σελίδες της Ιστοσελίδας μας και τα ηλεκτρονικά μας μηνύματα μπορούν να περιέχουν μικρά ηλεκτρονικά αρχεία, γνωστά ως ιστοφάρους (γνωστά και ως clear gifs, pixel tags, single-pixel gifs και web bugs) που είναι μικροσκοπικά γραφικά με μοναδικό αναγνωριστικό, παρόμοια σε συνάρτηση με τα cookies, και χρησιμοποιούνται για την παρακολούθηση των online κινήσεων των χρηστών του διαδικτύου ή για την πρόσβαση σε cookies. Σε αντίθεση με τα cookies που αποθηκεύονται στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή του χρήστη, οι ιστοφάροι ενσωματώνονται αόρατα στις ιστοσελίδες (ή σε ένα ηλεκτρονικό ταχυδρομείο) και είναι περίπου το μέγεθος της τελείας στο τέλος αυτής της πρότασης. Οι ιστοφάροι μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την παράδοση ή επικοινωνία με cookies, την καταμέτρηση χρηστών που έχουν επισκεφθεί συγκεκριμένες σελίδες ή έχουν ανοίξει ένα ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, για να κατανοήσουν τα πρότυπα χρήσης και άλλα σχετικά στατιστικά στοιχεία ιστότοπων (για παράδειγμα, καταγραφή της δημοτικότητας ορισμένων περιεχομένων ιστότοπων και επαλήθευση της ακεραιότητα του συστήματος και του παρόχου υπηρεσιών ). Μπορεί επίσης να λάβουμε έναν ανώνυμο αναγνωριστικό αριθμό αν έρχεστε στον ιστότοπό μας από μια διαδικτυακή διαφήμιση που εμφανίζεται σε έναν ιστότοπο τρίτου μέρους.

 • Αναγνώριση συσκευών. Όταν χρησιμοποιείτε μια κινητή συσκευή όπως ένα tablet ή τηλέφωνο για πρόσβαση στον ιστότοπό μας, ενδέχεται να έχουμε πρόσβαση, να συλλέξουμε, να παρακολουθήσουμε, να αποθηκεύσουμε στη συσκευή σας ή να αποθηκεύσουμε απομακρυσμένα ένα ή περισσότερα "αναγνωριστικά συσκευών". Τα αναγνωριστικά συσκευών είναι μικρά αρχεία δεδομένων ή παρόμοιες δομές δεδομένων που είναι αποθηκευμένα ή συσχετισμένα με την κινητή συσκευή σας και τα οποία αναγνωρίζουν με μοναδικό τρόπο την κινητή συσκευή σας. Ένα αναγνωριστικό συσκευής μπορεί να είναι αποθηκευμένα δεδομένα σε σχέση με τα εξαρτήματα της συσκευής, δεδομένα αποθηκευμένα σε σχέση με το λειτουργικό σύστημα της συσκευής ή άλλο λογισμικό ή δεδομένα που αποστέλλονται στη συσκευή από την Ιστοσελίδα. Ένα αναγνωριστικό συσκευής μπορεί να μας δώσει πληροφορίες σε εμάς ή σε τρίτο συνεργάτη σχετικά με τον τρόπο περιήγησης και χρήσης της Ιστοσελίδας και μπορεί να βοηθήσει άλλους ή εμάς να παράσχουμε αναφορές ή εξατομικευμένο περιεχόμενο και διαφημίσεις. Ορισμένες λειτουργίες του ιστότοπου ενδέχεται να μην λειτουργούν σωστά εάν η χρήση ή η διαθεσιμότητα αναγνώρισης συσκευών έχει βλάβη ή έχει απενεργοποιηθεί.

Χρησιμοποιήστε τις επιλογές στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού αν δεν θέλετε να λάβετε ένα cookie ή αν θέλετε να ρυθμίσετε το πρόγραμμα περιήγησης ώστε να σας ειδοποιεί όταν λαμβάνετε ένα cookie. Κάντε κλικ στην ενότητα "Βοήθεια" του προγράμματος περιήγησής σας για να μάθετε πώς να αλλάζετε τις προτιμήσεις cookie. Εάν απενεργοποιήσετε όλα τα cookies, ενδέχεται να μην μπορείτε να επωφεληθείτε από όλες τις δυνατότητες αυτού του ιστότοπου.

 

Άλλες Τεχνολογίες

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε άλλες τεχνολογίες, συμπεριλαμβανομένων web beacons και JavaScript, οι οποίες μερικές φορές δουλεύουν μαζί με cookies και άλλα μέσα με τους ιστότοπους και τις εφαρμογές μας για κινητά για να αναγνωρίσουμε με μοναδικό τρόπο τη συσκευή σας. Αυτές οι άλλες τεχνολογίες συμβάλλουν στην ενεργοποίηση λειτουργιών στις τοποθεσίες μας και στις εφαρμογές μας για κινητά.

Μπορούμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε ορισμένες τεχνολογίες για να καθορίσουμε αν έχετε ανοίξει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή έχετε κάνει κλικ σε έναν σύνδεσμο που περιέχεται σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

 • Όπου υπάρχει διαθέσιμο βίντεο στις Υπηρεσίες μας στο Διαδίκτυο, μπορούμε να στοχεύσουμε και να παρακολουθήσουμε τα βίντεο που βλέπετε. Συμφωνείτε με την παρακολούθηση της προβολής του βίντεο σας μέσω των Υπηρεσιών Online ή των κοινωνικών μέσων τρίτων για διάστημα έως δύο ετών ή όπως επιτρέπεται από τον εφαρμοστέο νόμο ή έως ότου αποσύρεται η συναίνεση.

 

8. Στοχοθετημένη Διαφήμιση

Στις υπηρεσίες μας στο διαδίκτυο μπορούμε να συλλέξουμε πληροφορίες σχετικά με τις δραστηριότητές σας στο διαδίκτυο για να σας παρέχουμε διαφημίσεις προσαρμοσμένες στα ατομικά σας συμφέροντα, υπό την προϋπόθεση ότι έχετε επιλέξει την υπηρεσία επικοινωνίας μέσω μάρκετινγκ και διαφημιστικών ανακοινώσεων. Αυτή η ενότητα της Δήλωσης Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων παρέχει λεπτομέρειες και εξηγεί τον τρόπο διαχείρισης των επιλογών σας.

Ενδέχεται να δείτε ορισμένες διαφημίσεις σε άλλους ιστότοπους επειδή συμμετέχουμε σε διαφημιστικά δίκτυα. Τα διαφημιστικά δίκτυα μας επιτρέπουν να στοχεύουμε τα μηνύματά μας στους χρήστες χρησιμοποιώντας τα δημογραφικά χαρακτηριστικά των καταναλωτών, τα ενδιαφέροντα τους και άλλα παρεμφερή μέσα. Αυτά τα δίκτυα παρακολουθούν τις δραστηριότητές σας στο διαδίκτυο με την πάροδο του χρόνου, συλλέγοντας πληροφορίες με αυτοματοποιημένα μέσα, μεταξύ άλλων μέσω της χρήσης cookies, αρχείων καταγραφής παρόχου ιστού, διαδικτυακών σημάτων και άλλων τεχνολογιών. Τα δίκτυα χρησιμοποιούν αυτές τις πληροφορίες για να σας δείξουν διαφημίσεις που μπορεί να είναι προσαρμοσμένες στα ατομικά σας ενδιαφέροντα. Οι πληροφορίες που συλλέγουν τα διαφημιστικά δίκτυα μας περιλαμβάνουν πληροφορίες σχετικά με τις επισκέψεις σας σε ιστότοπους που συμμετέχουν στα σχετικά διαφημιστικά δίκτυα, όπως οι σελίδες ή οι διαφημίσεις που βλέπετε και οι ενέργειες που πραγματοποιείτε στους ιστότοπους. Αυτή η συλλογή δεδομένων πραγματοποιείται τόσο στις ηλεκτρονικές μας υπηρεσίες όσο και σε ιστότοπους τρίτων που συμμετέχουν στα διαφημιστικά δίκτυα. Αυτή η διαδικασία μας βοηθά επίσης να αξιολογήσουμε τις προσπάθειες μάρκετινγκ.

9. Σύνδεσμοι με άλλους ιστότοπους και κοινωνικά μέσα

Οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες μας μπορούν να προσφέρουν συνδέσμους σε ιστότοπους τρίτων που δεν λειτουργούν από την McDonald's. Εάν επισκέπτεστε έναν από αυτούς τους συνδεδεμένους ιστότοπους, θα πρέπει να ελέγξετε την πολιτική Προσωπικών Δεδομένων του ιστότοπου, τους όρους και τις προϋποθέσεις και άλλες πολιτικές. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για τις πολιτικές και τις πρακτικές τρίτων. Οποιεσδήποτε πληροφορίες υποβάλετε σε αυτά τα τρίτα μέρη υπόκεινται στη δική τους πολιτική Προσωπικών Δεδομένων, τους όρους και τις προϋποθέσεις τους και άλλες πολιτικές τους.

 

10. Ασφάλεια πληροφοριών

Η McDonald's δεσμεύεται να λάβει τα κατάλληλα μέτρα για την ασφαλή φύλαξη των προσωπικών πληροφοριών. Έχουμε στη διάθεσή μας οργανωτικές, τεχνικές, διοικητικές και φυσικές διαδικασίες που αποσκοπούν στην προστασία προσωπικών πληροφοριών από τυχαία, παράνομη ή μη εξουσιοδοτημένη καταστροφή ή απώλεια, μη εξουσιοδοτημένη διάδοση, πρόσβαση, αποκάλυψη, χρήση, αλλοίωση ή διαφθορά και οποιαδήποτε άλλη μορφή παράνομης επεξεργασίας. Τα μέτρα αυτά αποσκοπούν στη διασφάλιση ενός επιπέδου ασφάλειας ανάλογου με τους κινδύνους που συνεπάγεται η επεξεργασία και η φύση των επεξεργασμένων προσωπικών πληροφοριών. Παρόλο που καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για τη διαφύλαξη των συστημάτων πληροφοριών μας, δεν είναι κανένας ιστότοπος, εφαρμογές κινητής τηλεφωνίας, ηλεκτρονικού υπολογιστή ή μετάδοσης δεδομένων μέσω του Διαδικτύου ή οποιουδήποτε άλλου δημόσιου δικτύου 100% εγγυημένα ασφαλής.

 

11. Διατήρηση προσωπικών πληροφοριών

Διατηρούμε προσωπικές πληροφορίες για το χρονικό διάστημα που είναι απαραίτητο για την εκπλήρωση των σκοπών που περιγράφονται σε αυτή τη Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και σύμφωνα με τις πολιτικές διατήρησης αρχείων της McDonald's που έχουν σχεδιαστεί για να συμμορφώνονται με το GDPR και ειδικότερα με την αρχή της ελαχιστοποίησης των δεδομένων, εκτός εάν απαιτείται ή επιτρέπεται από το νόμο η παρατεταμένη περίοδος διατήρησης των.

 

12. Διεθνείς μεταδόσεις / μεταφορές δεδομένων

Η εταιρεία McDonald's Κύπρου είναι δικαιοπάροχος της οικογένεια McDonald's, μια παγκόσμια οργάνωση με επιχειρηματικές διαδικασίες, δομές διαχείρισης και τεχνικά συστήματα που διασχίζουν τα σύνορα. Ως εκ τούτου, ενδέχεται να μοιραστούμε πληροφορίες σχετικά με εσάς εντός της οικογένειας McDonald's και να τις μεταφέρουμε σε χώρες του κόσμου όπου η οικογένεια McDonald's ασκεί τις δραστηριότητές της σε σχέση με τις χρήσεις που προσδιορίζονται παραπάνω και σύμφωνα με αυτή τη Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

 

13. Τα δικαιώματά σας που σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία

Με βάση το τοπικό νόμο, έχετε ορισμένα δικαιώματα όσον αφορά τις προσωπικές πληροφορίες που συλλέγουμε, χρησιμοποιούμε ή αποκαλύπτουμε ότι σχετίζονται με εσάς, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος:

• να λαμβάνετε πληροφορίες σχετικά με τις προσωπικές πληροφορίες που έχουμε σχετικά με εσάς και τον τρόπο χρήσης αυτών των προσωπικών πληροφοριών (δικαίωμα πρόσβασης) ·

• να διορθώνετε ανακριβείς προσωπικές πληροφορίες σχετικά με εσάς (δικαίωμα για διόρθωση δεδομένων).

• να διαγράφετε τα Προσωπικά σας Δεδομένα (δικαίωμα διαγραφής / διαγραφής, δικαίωμα να ξεχαστεί).

• να λαμβάνετε τα Προσωπικά Δεδομένα που παρέχετε σε δομημένη, ευρέως χρησιμοποιούμενη και αναγνώσιμη από μηχανές μορφή και να διαβιβάζετε αυτές τις προσωπικές πληροφορίες σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας δεδομένων (δικαίωμα μεταφοράς δεδομένων).

• να αντιταχθείτε στη χρήση των προσωπικών σας πληροφοριών όταν η χρήση αυτή βασίζεται στα νόμιμα συμφέροντά μας ή στα δημόσια συμφέροντά μας (δικαίωμα αντίρρησης).

• να περιορίζετε τη χρήση των προσωπικών σας πληροφοριών (δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας) σε ορισμένες περιπτώσεις.

Εάν ζητάμε τη συγκατάθεσή σας να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία, μπορείτε να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή. Σημειώστε ότι σε περίπτωση απόσυρσης της συγκατάθεσής σας, ενδέχεται να μην μπορείτε πλέον να χρησιμοποιείτε διάφορες λειτουργίες της Ιστοσελίδας και των υπηρεσιών μας.

Μπορείτε, ανά πάσα στιγμή, να μας στείλετε ένα e-mail στην παρακάτω διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να ασκήσετε τα παραπάνω δικαιώματά σας σύμφωνα με τις ισχύουσες νομικές απαιτήσεις και περιορισμούς. Εάν βρίσκεστε στον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο, έχετε το δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην τοπική αρχή προστασίας δεδομένων σας.

Λάβετε υπόψη ότι ορισμένα αιτήματα για διαγραφή συγκεκριμένων προσωπικών πληροφοριών απαιτούν τη διαγραφή του λογαριασμού χρήστη, καθώς η παροχή λογαριασμών χρηστών συνδέεται άρρηκτα με τη χρήση ορισμένων προσωπικών πληροφοριών (π.χ. της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας). Σημειώστε επίσης ότι είναι πιθανό να απαιτήσουμε από εσάς πρόσθετες πληροφορίες προκειμένου να επαληθεύσουμε την εξουσιοδότησή σας να υποβάλουμε το αίτημα σας και να ανταποκριθούμε σε αυτό.

Μπορείτε να διαγράψετε τις Συνεισφορές Χρήστη από τον Ιστότοπο όπως καθορίζεται στην ενότητα "Συνεισφορές Χρηστών".

 

Αλλαγές στη Δήλωση μας περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Μπορούμε να τροποποιήσουμε ή να αναθεωρήσουμε την πολιτική μας για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων κατά διαστήματα. Παρόλο που ενδέχεται να προσπαθήσουμε να σας ειδοποιήσουμε όταν γίνουν σημαντικές αλλαγές σε αυτήν την πολιτική μας, αναμένεται να ελέγχετε περιοδικά την πιο πρόσφατη Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων που βρίσκεται στον ιστότοπό μας, ώστε να γνωρίζετε για τις οποιεσδήποτε αλλαγές οι οποίες είναι δεσμευτικές για εσάς.

Αν αλλάξουμε οτιδήποτε στην πολιτική μας για τα προσωπικά δεδομένα, η ημερομηνία αλλαγής θα αντικατοπτρίζεται στην "τελευταία τροποποιημένη ημερομηνία". Συμφωνείτε ότι θα επανεξετάζετε περιοδικά αυτή την πολιτική μας για τα προσωπικά δεδομένα και θα ανανεώνετε τη σελίδα όταν το κάνετε. Συμφωνείτε να σημειώσετε την ημερομηνία της τελευταίας αναθεώρησης της πολιτικής μας για τα προσωπικά δεδομένα. Αν η ημερομηνία "τελευταίας τροποποίησης" παραμείνει αμετάβλητη από την τελευταία φορά που εξετάσατε την πολιτική μας , τότε αυτή παραμένει αμετάβλητη. Από την άλλη πλευρά, εάν η ημερομηνία έχει αλλάξει, αυτό σημαίνει ότι έχουν γίνει αλλαγές και συμφωνείτε να εξετάσετε την νέα πολιτική μας για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων και συμφωνείτε με αυτή. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε τον Ιστότοπο μας ενώ είναι διαθέσιμη μια τροποποιημένη έκδοση της πολιτικής μας για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων, συμφωνείτε με αυτή την τροπολογία.

 

14. Πώς να επικοινωνήσετε μαζί μας

Πολιτική Ιδιωτικότητας στη McDonald's:

Email: info@mcdonalds.com.cy

Τηλέφωνο: 24818131

*Ερμηνευτική ρήτρα:

Σε περίπτωση ανακολουθίας ή αντίφασης μεταξύ της αγγλικής έκδοσης και της έκδοσης της παρούσας δημοσίευσης, υπερισχύει η έκδοση στην αγγλική γλώσσα.